Избор на хостинг провайдър

ИзображениеКой хостинг да изберем? Кое домейн име пасва на съдържанието на сайта ни? - тук.
Потребителски аватар

Topic Author
ЄȒΚΟ ADMIN
Администратор - www.ITevolutioN.eu
Администратор - www.ITevolutioN.eu
Мнения: 1265
Регистриран: 24 юни 2018, 20:00
Точки: 125
Местоположение: В. Търново
Образование: Висше Образование
Професия: Студент - Психология
Контакти:

Избор на хостинг провайдър

Мнение от ЄȒΚΟ ADMIN » 05 авг 2018, 21:56

Сайт се прави лесно, но се развива трудно, защото конкуренцията в интернет е огромна, а нашият сайт трябва да изпълнява различна или по-качествена функция, за да има интерес към него. Затова предварително трябва да си набележим какво искаме да постигнем, каква аудитория целим да привлечем - деца, младежи или възрастни; и за колко време планираме да съществува проекта - временно или за неопределен срок от време. След това хващаме един лист и хартия, почваме да чертаем съдържанието - как ще изглежда визуално, като основно съдържание какво да включим и тн. - за тези неща е добре да имаме предварителна представа, защото ще се ръководим от това при избиране на хостинг провайдър (дали въпросният хостинг провайдър предлага всички възможни функции, за да потръгне кодът за съдържанието на нашият сайт).

За да имаме сайт в интернет, са ни нужни 3 неща:
💡 Безплатни сайт билдъри, предлагащи безплатен хостинг и поддомейн 💡
Можем да се възползваме от услугите на подобни компании, ако не целим да постигнем особено развитие със нашето съдържание в интернет пространството. Те са подходящи за петиции, временни услуги, за които не е нужно да вложим повече пари, отколкото ще изкараме - например е зима и е завалял сняг, синът на Пешо от пети етаж е на зимна ваканция и през това време иска да припечели някой лев, вместо да ходи врата по врата и да предлага услугите си като чистач на сняг, той си прави сайт, където представя информация за услугите си. Реално - снегът ще се разтопи след няколко месеца и сайтът ще изгуби актуалността си, затова е по-умно да се възползва от тези компании, вместо да плати домейн за 1 година и хостинг.

Безплатни сайт билдъри, предлагащи безплатен хостинг и поддомейн

💡 Безплатни форум билдъри, предлагащи безплатен хостинг и поддомейн 💡
Това също е подходящо за временни форуми, за които не предвиждаме потенциален успех. Такъв форум може да се създаде на определена тема, чиято актуалност ще се изчерпи след определен период от време. Например форум на тема "Как да помогнем на пострадалите от наводнението в с. Бисер" - форум, където ще се върши полезна дейност, ще има дискусия, но за кратко време - докато проблема се реши, затова няма смисъл да се купува домейн за 1 година и хостинг към него.

Безплатни форум билдъри, предлагащи безплатен хостинг и поддомейн

💡 Безплатни хостинг & поддомейн, с пълен достъп до дисковото пространство 💡
Ако горните два варианта не са ви допаднали, можете да се възползвате от услугите на компании, предлагащи безплатни хостинг и поддомейн. Хубавото при тях е, че имате FTP (File Zilla Protocol) достъп до дисковото пространство и можете да променяте съдържанието/визията по ваш вкус. Това е подходящо за лични сайтове, за които не се планира да има много посещения.

Безплатни хостинг & поддомейн, с пълен достъп до дисковото пространство (FTP)
💡 Хостинг провайдъри за професионални сайтове, с платени хостинг и домейн 💡
Ако искате да имате професионален сайт, е нужно да се спрете точно на такъв хостинг провайдър. Те предлагат изключително качествена поддръжка, повече дисково пространство, контролен панел с повече функции и най-важното: пълен достъп до съдържанието, без да ви слагат реклами в сайта. 99.99% от платените хостинг провайдъри предлагат и платформа за инсталиране на готови системи (Линковете са достъпни само за регистрирани потребители на ITevolutioN.eu), което улеснява работата ви още повече. Само с няколко клика можете да си направите професионален сайт, онлайн магазин или форум.

Хостинг провайдъри за сайтове с професионална цел, с платени хостинг и домейн
Темата е написана за потребителите и посетителите на ITevolutioN.eu, копирането и поставянето ѝ в други сайтове/форуми е забранено!
keywords: hosting, domain, choose, help, how to create site, forum, online shop, itevolution, itevolution.eu, evolution of technology.
ключови думи: хостинг, домейн, избор, помощ, как да си направим сайт, форум, онлайн магазин, itevolution, itevolution.eu, еволюцията на технологиите

Върни се в “Хостинг и домейни”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост