ITevolutioN.eu - СТРЕМЕЖ ЗА ЧИСТО СЪДЪРЖАНИЕ!

ИзображениеВсички посетители на сайта – регистрирани & нерегистрирани потребители, са длъжни да сe запознаят с правилата на ITevolutioN.eu и да ги спазват.
Регистрацията във форума потвърждава вашето съгласие с Линковете са достъпни само за регистрирани потребители на ITevolutioN.eu!

Потребителски аватар

Topic Author
ЄȒΚΟ ADMIN
Администратор - www.ITevolutioN.eu
Администратор - www.ITevolutioN.eu
Мнения: 1265
Регистриран: 24 юни 2018, 20:00
Точки: 125
Местоположение: В. Търново
Образование: Висше Образование
Професия: Студент - Психология
Контакти:

ITevolutioN.eu - СТРЕМЕЖ ЗА ЧИСТО СЪДЪРЖАНИЕ!

Мнение от ЄȒΚΟ ADMIN » 28 юли 2018, 11:53

Напоследък забелязвам доста потребители, дори и колеги, с цел да трупат мнения или привлекат интерес, нахвърлят няколко теми ей тъй няма и за 5 минути, поставят източник и готови, писали са уроци, били са активни - НО ТЕЗИ НОМЕРА ВЕЧЕ НЕ ТУК! От тук нататък сме решили директно да БАНВАМЕ потребители, ДОРИ И КОЛЕГИ, ако забележим, че темите, които публикуват, са копирани от други сайтове и форуми, дори и да е поставен източник. Това го правим с цел да предотвратим дублирането на съдържанието и основната - да се изкачим в класациите на търсещите машини и информацията във нашият форум да бъде по-лесно достъпна. Единствено бихме толерирали мнения в раздели Линковете са достъпни само за регистрирани потребители на ITevolutioN.eu, където някой потребител пита за нещо, и ако нямаме решение на проблема във форума, да се публикува като мнение в съответната тема, решение от друг уеб източник. Копираните публикации до днешна дата няма да се изтриват и съответно авторите им няма да получат ограничение на достъп до форума, но от сега нататък - всяко подобно ще бъде наказвано максимално строго, без никакви предупреждения.

Темата я правя глобална - който видял - видял, който - не, да му мисли!

Заключена

Върни се в “За сайта – правила, информация, новини, промени”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост